Őszi képek és szolgálati közlemény – Nyomtatás

Körtés sütőtökös salátaA hétvégén ellógtam a piacot. Ez semmiképpen nem lustaság, hanem munkamegosztás. Valakinek kell vásárolni, valakinek pedig itthon kell maradnia hajat mosni, Nyulat simogatni, rendet rakni. Ez utóbbi három voltam én. De így se marad ki a piac a hétvégéből. Összegyűjtöttem néhány kora őszi fotót, amit egy tavalyi bevásárlás után készítettem, és még egy-két őszi képet, hogy teljesebb legyen a hangulat. És addig míg a mai ebédünket nem blogosítmom, ajánlok egy régi sütőtökös receptet.

Közben a blogról is vannak hírek. Jó lenne ha egyre szebb, praktikusabb lenne. Rengeteget kéne fejleszteni, de erre most nincs kapacitásunk. Viszont szépen lassan azért csinosítjuk.
A mostani újítás a nyomtatóbarát verzió. Minden post végén a FACEBOOK LIKE gomb mellett szerepel egy új látványelem, PRINT&PDF néven. Ide kattintva egy nyomtatóbarát verziót dob fel a rendszer, így simán egy papíron haza lehet vinni a receptet, vagy le lehet menteni PDF-ben. Azt sajnos nem lehet megcsinálni, hogy egy kép legyen a recept mellett, megjelenik az összes, vagy a képek eltávolítása (remove pictures ha valakinek angol verzióban jön fel)  boksz-ba kattintva (nálunk ezt a programozók pucukának hívták) minden képet leszed a program és marad a szöveg. Továbbá akár innen, akár egyből a post végéről a következő gombbal mailben is lehet finomságokat küldözgetni. ;-)

blog_2282

blog_2287

blog pari cikki

blog fa

blog_2304

blog erdő

blog_2280

blog_6337

blog_graz

blog_1523

blog fokhagyma

blog_2396

őszi zöldségek

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s