Éva Magazin

Mondhatni szolgálati közlemény jön.

Éva Magazin októberi száma Magyarországot járja körül, azaz ez az a téma, ami köré építették a szerkesztők a magazin tartalmát.  A számban megjelenő ételek is erre a szálra vannak felfűzve, azaz négy olyan édesség amit hazainak mondunk, melyek nem újdonságok, hanem kiskorunk óta végigkísértek minket. Némelyek folyamatosan visszaköszönnek az elegáns éttermek desszertjei között, úgy ahogy azokat megszoktuk, vagy úgy ahogy profi cukrászok és séfek újra gondolták őket. Némelyek roskadoznak a cukrászdák polcain, de ennek ellenére sokan ezekre az ízére mégis a nagyi konyhájából emlékeznek igazán.Eva_homebisztro_gundel3

Négy olyan hazai édesség aminek valamely változatát szinte mindenki ismeri, de sajnos egyre kevesebbet készítjük el őket a saját konyhánkban. Azt, hogy hogyan, és ennek mi lett az eredménye, az októberi számban most én próbáltam megmutatni.

De ha átlépnénk a határokat és messzebbre utaznánk, (ahogy én mindjárt) abban segíthet a napokban megjelent ÉVA UTAZÓ is. Ugyan abban a számban nincsenek receptek, tőlem képek, (ellenben van egy sorozat, ahol nagyon jó fotókat mutatnak be) viszont ennek a cikknek kapcsán összeszedtem pár olyan helyet itthon és a környező országokban, ahol igen aktívan ki lehet kapcsolódni, és jókat lehet túrázni, kirándulni.

unnamedEva_homebisztro_guba5
éva (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s